Gratis Aanmelden

Strakke vrouw met pik (44) pijpen

Lichelle23 (44)

Ik ben nogal fors geschapen en dat geeft wel eens een probleem met neuken en pijpen. Maar als je mij lekker met je handen verwent ben ik ook al tevreden. Zolang jij mij maar wel lekker neuken wilt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lichelle23
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 11/1/1975
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Strakke vrouw met pik Lichelle23 van 44 pijpen
HotCadice (29)
★★★★☆
Vind het best eng om het hardop te zeggen, maar mijn ultieme droom is door meerdere mannen tegelijk genomen te worden. Ik word verschrikkelijk geil bij de gedachte aan mannen die me aan de ene kant afrukken en aan de andere kant hun pik in mijn gaatje steken. Natuurlijk wordt mijn klaarkomen zo lang mogelijk uitgesteld, want jullie mogen allemaal in mij komen.
Discrete tranny verwennen
SheHeaven (30)
★★★★☆
Ik ben Heaven een lekkere geile shemale. Ik ben op zoek naar een man die me als een echte slet wil gebruiken. Ik hou van hard, en daarom mag je me ook goed nemen en me neuken als een bitch ! Jouw bitch
Geile tranny dating
SoftAss (37)
★★★★☆
Zacht, strak kontje dat lekker geneukt moet worden. Een heerlijke pik waar jij lekker aan mag zuigen en trekken. Enne, als je echt graag wilt, mag je me ook best eens lekker berijden hoor.
Mooie trans pijpen
JaneH (27)
★★★★☆
Weet je wat een geile fantasie van mij is? Om door meerdere mannen genomen te worden in mijn kontje. Als dat ook jouw ultieme fantasie is, moeten we snel wat regelen, want ik kan niet langer wachten.
Geheime shemale sex
ZitaWilSex (26)
★★★★☆
Ik ben een keurige dame maar soms, nou ja wel wat vaker dan soms komt de tijger in mij los en kom ik hier om te spelen. Ik doe dat spelen maar wat graag en wil dat nu graag op een stoute manier met jou doen!
Mooie shemale sex
DoIt (26)
★★★★☆
Helaas ben ik niet gezegend met een grote pik, maar hij is er wel. Misschien kan ik je anaal niet klaarmaken, maar daar heb ik hele stoute andere manieren voor. Als jouw pik wel groot genoeg is om mij te neuken, en je bent nieuwsgierig hoe ik jouw kont onder handen neem, moet je me schrijven.
Spannende shemale pijpen
Anneke
★★★★★★★★★★
Zin om me een keer af te komen trekken? Ik wil jou ook graag een keer lekker afrukken. En samen onze penissen tegen elkaar aan wrijven.. hmmm En over elkaar sperma spuiten
Sexdate met Anneke
Daisy
★★★★★★★★★★
Ik ben een zeer vrouwelijke shemale die op zoek is naar sex. Geen relatie gezocht, slechts heel veel sex. Vooral vluggertjes krijgen mijn voorkeur. Omgeving Flevoland.
Vluggertje met Daisy
Evita
★★★★★★★★★★
Hoi, ik ben een sexy ladyboy, single en ik woon nog bij mijn ouders, maar die zijn vaak weg. Wil jij niet een keer bij me langskomen om samen lekker te gaan
Vluggertje met Evita
Jolinde
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mij een keer goed wil rimmen en afzuigen en wie ik ook diep in de mond kan spuiten tot de laatste druppel zaad helemaal doorgeslikt is. Heb jij zin?
Vluggertje met Jolinde
© 2024 ShemaleDate.net